El C.E Escola Pia el passat 17 de març en motiu del Dia Internacional de laDona va organitzar les primeres Jornades d’impuls al futbol femení, amb l’objectiu de fomentar la participació de les noies en el futbol sala. 

Una sèrie de tallers, en els quals es practicaven diferents jocs amb la pilota i on tothom hi podia participar, van donar inici a la diada. A mesura que avançava el dia, el patí s’anava omplint de nenes i nens d’edats diverses. Els entrenadors del club es van distribuir per tot el patí amb l’objectiu d’explicarles activitats als nens i ajudar-los en tot moment. 

A la jornada s’hi va sumar la Federació Catalana i el seu cos tècnic pertal de potenciar la campanya que han engegat aquest any sota el nom d’#Orgullosa. La seva col·laboració va ser d’ajut per poder dur a terme totes les activitats que es van fer al llarg del dia. Jordi Gay, secretari tècnic del’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de Futbol Sala va compartir els seusconeixements amb totes les noies i nois que participaven en els tallers.Després del llarg desgast de la canalla durant tot el matí, a les 12:00h del migdia es va realitzar un partit de mares contra filles. Va ser un èxit rotund, de tal manera que es van acabar fent dos partits, un més del previst. El nombre d’assistents no va fer res més que augmentar. 

A la tarda, amb el pavelló ple de gom a gom, les noies del Sènior Femení van jugar un partit amistós contra la Selecció Catalana Sub15. Els espectadors, abans que s’iniciés el partit, van rebre una samarreta blanca dissenyada pel Club on hi havia escrita la frase “I tu per què no jugues”. Al finalitzar el partit les jugadores dels dos equips van repartir unasèrie d’obsequis a les guanyadores de les activitats del matí i després es vadur a terme un sorteig en el qual es va repartir una samarreta de la Selecció Catalana firmada per les noies de l’equip de Claudia Pons. 

Al llarg del dia es va comptabilitzar l’assistència de més de 50 nenes.Vist el triomf de la jornada el Club ja es planteja noves dates per a repetirl’experiència la propera temporada. La jornada no hauria tingut sentit sense la participació de cada una de les nenes i pares que van contribuir a la jornada festiva, dipositant el seu temps per donar suport al futbol femení. 

Gràcies a tots!


Carla Miguel Mullor 26/03/2018 12:49