La Pia ha brillat en un dia que s'ha aixecat gris i amb molt de vent. Però això no ha estat cap obstacle perquè la Taronja Mecànica s'hagi alçat amb la victòria per 4 gols a zero. Sota la direcció del Gerard, els jugadors han respectat les seves posicions de joc i als pocs minuts han tingut la primera oportunitat. Una jugada en la que han intervingut l'Alex G, el Pol i el Daniel, amb una bona triangulació de passis, ha acabat amb un xut a porta del Joan que, malauradament, ha aturat el porter. La segona part, la Pia ha escombrat del terreny de joc els del Boadella, aconseguint el 0 a 2, amb gols d'en Ferran, que ha estat a punt de marcar-ne tres més, i d'en Pau Olivé després d'un gran passi del seu germà Jan. L'Eric, que s'ha deixat la pell sobre el terreny de joc, ha estat un puntal impenetrable a la defensa.

La tercera part ha començat amb dues grans aturades del nostre porter. Els locals han estat incapaços de batre el gran Jan. Després d'un passi elevat d'en Joan, l'Àlex S. ha tingut la primera ocasió de gol. Control absolut de la Taronja Mecànica que ha jugat ben conjuntada i ha mantingut el 0 a 2. El tercer gol ha arribat de la mà d'en Joan, que, ja en l'últim quart, ha fet una jugada des del mig del camp fins a la porteria, fent inútil l'estirada del porter local. En Ferran ha sentenciat el matx després d’un tac-i-gol a la porteria contrària. Durant tot el partit, els jugadors han estat decisius i molt concentrats, cadascun a la seva posició. Un zero a quatre que ha reforçat la moral de jugadors, pares i avis! Força Pia!

Leticia Castello Pacheco 04/02/2017 14:49