Resultat al descans: 0-1.

Golejadors: 0-1 Jordi, min. 10 / 1-2 Javier, min. 35 / 2-3 Pol S., min. 42' / 2-4 Bernat, min. 49.

Després de perdre el duel contra el Molins 99, l'equip de davant a la classificació, tocava ara enfrontar-nos al Babar, el conjunt que teníem just al darrere. Així que avui ens jugàvem salvar dues posicions. En termes generals hem fet un bon partit, sobretot tenint en compte que hem jugat a una pista que relliscava molt i feia el joc prou difícil, sumada a una alta temperatura. La primera part ha estat certament rodona, portant la iniciativa del joc gairebé en tot moment, contra un rival aparentment poc intens, que només ha fet dos xuts laterals molt tous en els primers vint-i-cinc minuts. Les nostres ocasions, en canvi han estat nombroses: dues de l'Aleix en els dos primers minuts i dos xuts d'en Pol S., abans que una escapada per la banda d'en Jordi, amb centrada, acabés amb un jugador del Babar introduint la pilota a la seva porteria. En Javi l'ha tingut als 16 i l'Albert novament al 24. El detall de qualitat l'ha posat l'Aleix al mig del camp, fent-se passar la pilota per darrere d'esperó i marxant sol cap a porteria, maniobra que ha obligat un jugador del Babar a agafar-lo per la samarreta per evitar l'escapada. Hem arribat al descans amb la impressió que podíem liquidar el partit si manteníem el to. I tanmateix, en el primer minut de la represa (després que en Jaume enviés un bon xut bombat al travesser), en el primer xut del Babar entre pals, ha arribat l'empat. Han estat potser els nostres pitjor minuts, fins al punt que en el 34, el mateix jugador que havia fet l'autogol inicial ha fallat primer sol davant del Bernat i a continuació ha acabat introduint-se una altra vegada la pilota dins la seva pròpia porteria, això sí, en una jugada en la qual en Javier hi ha anat i insistit fins a aconseguir l'errada de l'adversari. L'1-2 ha estat fugaç, perquè en només dos minuts una jugada farcida de rebots ha acabat novament amb l'empat. Però ens quedaven molt minuts i els hem aprofitat, amb un carrusel d'oportunitats i gols. Als 38' l'Adrià ha enviat una bona passada d'en Jordi massa alta. I al 42' novament en Jordi ha forçat una falta propera que en Pol S. ha transformat de manera perfecta. L'equip ha volgut sentenciar el partit i l'Aleix, l'Albert i l'Adrià han sumat noves oportunitats clares, amb una grada familiar més activa que mai. Gairebé en la darrera acció del partit, amb el Babar jugant amb porter jugador, en Bernat ha aconseguit tancar el partit amb una sacada sota pals que ha entrat directa a la porteria contrària. Golàs i tres punts que ens donen tranquil·litat per defensar la nostra setena posició i mirar més amunt. Força Pia!