Resultat al descans: 2-0.

Golejadors: 1-0 Pol S., min. 17 / 2-0 Jan, min. 20 / 3-2 Aleix min. 35

Després de superar la segona ronda de Copa el dimecres, hem completat avui una setmana patida però rodona, amb dues victòries de qualitat contra adversaris teòricament superiors. Contra el Fundació Terrassa, la primera part ha estat simplement brillant: un equip just d'efectius (set) i que potser per això renunciava a la pressió, ens ha facilitat atacar amb tranquil·litat. En el primer minut el Jordi, als sis minuts l'Albert i als divuit el Jan, han gaudit d'oportunitats molt clares, que el porter contrari ha desbaratat amb molts problemes. Hem dominat clarament i el Terrassa es limitava a provar xuts llunyans sense superar en cap moment la nostra defensa. A més, hem sabut treure petroli de les jugades a pilota aturada i dos córners a meitat de quart ens han permès posar-nos clarament per davant: primer, amb el Pol amagant de xutar de lluny i entrant a rematar sol dins l'àrea; després, amb el Jan fent el moviment exactament contrari. El primer xut del Terrassa entre pals no ha arribat fins al minut 21 i la primera ocasió realment clara fins pocs segons abans d'acabar la primera part, amb el Bernat lluint-se amb el peu. El contrari necessitava una segona part revolucionada i ha aconseguit imposar d'entrada el seu ritme, amb pressió a dalt, un joc nerviós i desordre general. Un xut llunyà primer i un gol de força (després d'una possible falta) han permès el Terrassa igualar el partit en només sis minuts. Amansit l'allau inicial, però, hem pogut fins i tot aprofitar els riscos de l'adversari: una pilota ben robada per l'Adrià al minut deu ha acabat amb un xut dur que el porter ha pogut rebutjar però l'Aleix ha caçat perfecte de segones. 3-2. A partir d'aquí, minuts de tensió i patiment durant els quals hem jugat bé amb el temps i concedit poques opcions a un rival angoixat; fins i tot amb un possible penal a favor (minut 42) que l'àrbitre ha passat per alt. Victòria important per acabar la primera volta en posició còmoda a mitja taula. Força Pia.