Resultat al descans: 1-3.

Golejadors: 0-1 Jordi, min. 8 / 0-2 Aleix, min. 18 / 0-3 Adrià, min. 20 / 1-4 Jan, min. 26 / 1-5 Aleix, min. 32 / 1-6 Jordi, min. 39

Partit espectacular dels nostres a la pista del màxim rival, tot i comptar amb les absències d'en Jaume, el Javier i l'Hugo. Avui hem sortit amb la màxima intensitat i l'Aleix ha tingut ben aviat dues bones oportunitats. Ha estat en Jordi qui ha obert el marcador, regirant-se de cop i amb un xut mossegat però que el porter no ha pogut aturar. Tot seguit, però, el CNS ha respost amb bones oportunitats que unes vegades les grans aturades d'en Pol i altres els pals (en dues ocasions) han deixat sense conseqüències al marcador. Hem patit deu minuts d'intens domini local: els seus jugadors compensaven el desequilibri físic amb jugades tècniques de mèrit. El segon gol dels nostres, obra de l'Aleix al segon pal després d'una bona connexió amb l'Albert ha estat decisiu per aturar l'embranzida del Club i l'angoixa a la graderia. Dos minuts després l'Adrià, tot i el constipat, ha col·locat per tot l'escaire un xut procedent d'un córner. La segona part ha estat plàcida, amb el rival llançant la tovallola. Un robatori d'en Jordi l'ha culminat en Jan i una altra combinació brillant entre l'Aleix i l'Albert ha fet pujar l'1-5. En Jordi ha tancat el marcador amb una jugada clàssica de força de pivot. Partit molt agraït, que hem gaudit molt. Ascendim a la cinquena posició, a l'espera d'afrontar més endavant els rivals més durs. Força Pia!