Un cop confeccionats els equips tornem a donar vida a la pàgina.

La intenció de la web és mantenir informats del dia a dia de  la secció de Futbol Sala de la Escola Pia  i ser nexe d'unió entre tots els integrants, jugadors, entrenadors, mares i pares,delegats, directiva i simpatitzants.

Què trobem a la WEB? Informació de les jornades, amb horaris de convocatòria, partits i local.lització de camps. També els resultats i les cròniques dels partits: podem reviure la emoció dels mateixos o informar-nos de com va als altres equips. També es publiquen noticies que poden ser interesants relacionades amb el mon del Futbol Sala. A més a més la WEB és una eina en si mateixa que ens permet per exemple veure amb el nostre perfil les circulars que el Club publica.

Com a novetat inclourem els àlbums de fotos dels equips, ja us informarem de la manera d'accedir-hi. Per això es necessari que tot l'equip estigui registrat. En aquest link us expliquem com fer-ho:


Si teniu dubtes pregunteu al vostre delegat o delegada.

També a partir de la propera setmana començarem la Travessa, us animem a participar i batre al campió del any passat Marc Viada.

Si voleu col·laborar a la WEB contacteu amb nosaltres via la pestanya CONTACTE de més amunt o via delegats.

Us animem a fer servir la WEB!

Andreu Aguaviva Salellas 20/10/2016 20:04